Bra veterinär i Göteborg

Djurkliniken – för dig

Hej på er alla partymänniskor. Nu är det äntligen dags att damma av pennan igen och förse er med ett inlägg. Idag handlar det om djurklinik och veterinär i Göteborg. Fantastiskt! 

Sitter du ner? Är du redo för att motta den här informationen. Information som kommer fullständigt förändra ditt liv – i grunden. Jag är en sanningssägande individ som har kunskap om det allra mesta värt namnet. Det borde du veta vid det här laget, annars uppmanar jag dig att tillskansa dig en informationen illa kvickt. Jag kan nämligen inte ta ansvar för all utebliven genialitet du går miste om. Så sätt dig ner, luta dig tillbaka och lyssna till vad jag har att säga om djurkliniken i Partille.

Har du någon gång behövt vaccinera din hund, katt eller guldfisk? Det har jag. Det sistnämnda var något utav en utmaning på egen hand kan jag säga. Jag försökte föra in sprutan i guldfisken Ansgar och det slutade med ofrivillig slakt. Min bästa vän somnade in till följd av min bristande kunskap när det kommer till vaccinering av husdjur. Hur hade det gått om jag inte sov bort fröken Bruntenhausers biologilektioner under högstadiet? Tvi, tvi.

Big Daddy Bengtsson, min guldfisk veterinär

Till min lycka har jag äntligen funnit min veterinär i Göteborg. Jag besökte djurkliniken i Partille och räddade tack vare det livet på min andra guldfisk Big Daddy Bengtsson. Tack vare den extraordinära vaccineringen hos veterinären kunde jag rädda livet på lille Big Daddy Bengtsson (BDB). Det förtäljer inte historien, men faktum är att jag och BDB har gått igenom livet tillsammans. I med och motgång har vi stått vid varandras sida. Något jag blir väldigt förbaskad på är sägningen ”minne som en guldfisk”. Jag kan sannerligen säga er att det inte stämmer, Big Daddy Bengtsson har funnits vid min sida alla dagar, aldrig lämnat mig och alltid hälsat mig med samma blick. Han minns.

Veterinär i Göteborg – vilken är bäst?

Den frågan har jag erhållit fler gånger än jag räkna till. Jag kan inte riktigt förstå varför jag hela tiden blir frågad om djurkliniker, veterinärer och liknande i min arma hemstad. Svaret på frågan är Djurkliniken i Partille. Det ligger en liten bit utanför stan, men det är väl värt att åka en extra bit. Hjälpen, bemötandet och omtanken jag möttes av där golvade mig. Både bokstavligt och bildligt talat. Faktum är att jag vaknade upp fem timmare senare på trottoaren, med ett illa blödande sår på huvudet. En något morbid bild, men jag tycker den beskriver ganska bra hur fantastiskt bra djurkliniken i Partille är, när det gäller veterinär i Göteborg.

Bra veterinär i Göteborg

Välj rätt veterinär i Göteborg – 4 tips

  • Tänk dig för ordentligt. Jag brukar säga att det är viktigt att tänka till innan du fattar ett beslut. Det har hjälpt mig väldigt lång på vägen. Jag skickar med det tipset till dig med.
  • Välj en bra veterinär. Ibland kan det vara svårt att välja en bra veterinär i Göteborg, ibland väljs ett alternativ i farten bara. Gör det med omsorg.
  • Har du ett djur? Innan du söker veterinär i Göteborg, se över om du äger ett djur. Det underlättar ditt val betydligt.
  • Vad är en veterinär? Ja, erkänn att det kan vara klurigt. Fråga gärna en vän vad du ens är ute efter. Det gör det lättare att hitta rätt.

Jag hoppas att de här tipsen har varit till er belåtenhet. Det har sannerligen varit en fröjd att förkovra mig i ämnet veterinär i Göteborg, och än mer glädjande att kunna släta ut några av era frågetecken. Jag tror att livet handlar mycket om att göra just det, släta ut frågetecken. Alla har vi frågor och saker vi undrar över, det är mänskligt. Däremot är det omänskligt att låta dessa förbli konstanta i våra liv utan att släta ut dem. En vis man sa en gång till mig att ett outslätat frågetecken är en förlorad livstid. Låt den sjunka in lite. Det är väldigt tunga grejer, en stor sanning rakt där.

en fantastisk djurklinik i göteborg

Aha. Veterinär i Göteborg var det. Jag har besökt många genom åren. I min bransch kan vi inte alltid ta del av den så kallade traditionella sjukvården och har därför fått vända oss till alternativa lösningar. Egentligen är det inte så konstigt tycker jag. Vi människor är väl djur också, menar vissa. Djuren borde få komma till våra sjukhus också. Jag argumenterade faktiskt för det häromåret. Jag skrev en debattartikel i ämnet och skickade en motion till riksdagen, vilket inte togs upp. Sedan dess har jag tappat förtroendet för vårt samhälle. Vart är vi på väg egentligen?

Jag hoppas att dessa visdomsord förblir med er vänner, evinnerligen. Frid ut.

Här är ett annat bra tips på läsning.

Er broder – Eskil ”Pälsjägarn” Pettersson.